Verkoop Bikes, frames en onderdelen

We leveren niet alleen kant-en-klare Bikes. We bouwen je Bike graag onderdeel voor onderdeel op. Helemaal afgestemd op jouw eisen en wensen.

 

Verkoop onderdelen en accessoires

Wij werken alleen met de beste merken welke perfect aansluiten bij ons vakmanschap.

 

Verkoop Wielen Handgespaakt

Onze wielen worden met de hand gespaakt door ultiem vakmanschap van Paul Leentjes en Thomas Vis omdat wielen een essentieel onderdeel zijn van de fiets. Dit moet gewoon goed zijn en geen enkele wens mag onvervuld blijven.

 

 

Testbikes

Bike Nation beschikt ook over professionele Testbikes. Voordat je een bike aanschaft wil je wellicht eerst eens test rijden? Dat kan bij ons. Informeer naar de mogelijkheden. Wij liggen aan direct aan de mooiste MTB route van Nederland maar voor het ultieme test werk laten wij je graag onze favouriteTrails zien.

 

Voor het onderhoud van je fiets kun je terecht bij Bike Nation.

In de werkplaats staat vakmanschap voorop. En je gaat niet naar huis voor je 100 % tevreden bent. Bike Nation is gespecialiseerd in algemeen onderhoud maar ook onderhoud, revisie en afstelling van vorken en dempers.

 

Verkoop kleding

Bij Bike Nation vind je behalve fietsen ook exclusieve kleding merken (Endura, IXS en Zimtstern) en vele andere producten met toegevoegde waarde.

 

Clinics en workshops over training en techniek

Bike Nation verzorgt verschillende Clinics, Roadtrips en workshops:

Just Ride. : Lekker biken op onbekende uitdagende Trails – Data binnenkort bekend

Finale Ligure Road Trip: Data binnenkort bekend