BikeNation Landgraaf jouw Pivot Cycles Dealer

Pivot Cycles

Wij leveren dit mooie merk al sinds enkele jaren maar nu dan vanaf 2021 als officiële dealer met de nodige efficiënte ondersteuning vanuit het hoofdkantoor uit Duitsland. Dit is voor ons belangrijk omdat wij jullie ook de service willen geven die van ons sinds jaar en dag wordt verwacht.

Pivot heeft zich toegelegd op het ontwerpen en bouwen van ’s werelds best presterende mountainbikes en om de grenzen van “de mountainbike prestaties” continu te verleggen.

Wij kunnen alle Pivot bikes leveren en presenteren met trots in onze winkel de onderstaande modellen. Vraag altijd naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

PIVOT Trail 429

Met de Pivot-Trail 429 zit je na genoeg op crosscountry-race-efficiëntie voor lange, korte en steile beklimmingen, maar ook om over technische trails te shredden.
Met de Trail 429 ben je verzekerd van een bike welke in het Nederlandse maar ook in het buitenland (Limburg haha) goed uit de voeten komt. Mmm iets van een downhill fiets voor een XC rijder!

De Trail mag plaats nemen in het rijtje Santa Cruz Tallboy en Ibis Ripley, welkom bij de club – en het is aan de klant om te bepalen wat het beste bij hem past… wij gaan je niet overhalen maar je kunt het beste jezelf overtuigen door een rondje te fietsen op onze testbike. Ennuh, wij rijden er zelf ook op dus dat zegt wel iets…

Levertijd – vraag ons voor de levertijden.

Op dit moment hebben we de Race uitvoering in de winkel en is de pro uitvoering binnen afzienbare tijd leverbaar.

Prijzen vanaf €6399,-

Mach 4 SL

Wil je een echte XC fiets neem dan de Mach 4 SL

De beste stijfheid / gewichtsverhoudingen in zijn klasse en ’s werelds meest efficiënte veersysteem zijn de kenmerken van de Pivot Mach 4 SL. Van de Olympische Spelen tot je lange weekend-XC-route, een Pivot Mach 4 SL haalt het meeste uit al je inspanningen.

Wij zijn in afwachting van de eerste leveringen. Aarzel niet en bestel je meest favoriete uitvoering om er niet naast te grijpen. Het wachten waard. 

Shuttle eMTB

Ja, de eerste echte eMTB op de markt en ook al sinds de introductie van de Shuttle door ons verkocht. Onze klanten rijden er nog steeds mee en al hoewel de huidige uitvoering verbeterd is kan de eerste Shuttle zich nog altijd meten met de eMTB ’s op de markt. Zoek je de beste eMTB op de markt? Zoek niet verder.

Met de Shuttle kun je trials rijden die voorheen zelfs voor de sterkste rijders onbereikbaar waren. Omhoog maar zeker ook omlaag en in de lucht – airtime Yes! Pivot e-mountainbikes zijn ontworpen voor hardcore rijders en delen dezelfde geavanceerde technologie, geometrie en vering als de gehele Pivot lijn.

Kort: Gooi het roer om, nu!

Bezoek onze store in Landgraaf en zie deze geweldige bikes in levende lijve