Voor het onderhoud van uw (lease) fiets kunt u terecht bij Bike Nation in Landgraaf maar ook in Beek, 2 filialen, dat is wel zo handig. Het maakt niet uit waar de fiets is gekocht, beide filialen kunnen alle door ons verkochte merken “onderhouden” in de meest ruime zin van het woord.

In de werkplaats staat vakmanschap voorop. U gaat niet naar huis voordat u 100 % tevreden bent. Wij nemen de tijd die nodig is en maken er geen haast klus van. Dat is ook de reden waarom wij  op afspraak werken (uitzonderingen bevestigen de regel), hebt u onze online werkplaatsplanner al geprobeerd, lekker gemakkelijk?

In onze professionele werkplaatsen kunt u terecht voor uw onderhoud en reparaties van vrijwel alle fietsen. Wist u dat wij Shimano Service center zijn? Dat ben je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. Natuurlijk zijn wij ook een BOVAG bedrijf en met vlag en wimpel geslaagd voor de laatste keuring eind 2023.

Onze fietstechnici volgen diverse opleidingen en cursussen om helemaal bij te blijven. Bosch, Shimano en Enviolo zijn onlangs de revue gepasseerd.

Kortom wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van( High end) Mountainbikes, racefietsen, E-bikes, trekking bikes en stadsfietsen. Voor ons is het geen enkel probleem indien u uw fiets niet in onze winkel heeft gekocht.